End Game The Final Solution voor de Mensheid: Transhumanisatie

De architect van transhumanisatie 

Graig Venter 

 

Video: Craig Venter explains synthetic genomics | Science | The Guardian

A.I. de robots die de vervanging van de mens mogelijk maken

A.I. kent drie fasen van ontwikkeling waarvan de eerste twee voor ons bekend zijn. 

Fase 1 bestaat uit alle handige technologische ontwikkelingen die ons leven zoveel makkelijker maken. Een geschenk uit de hemel. Maar zoals wij van Hugo de Jong hebben kunnen leren is het handig om stap voor stap te werken om zo het grotere doel te bereiken. Als er meteen was gekozen voor een vaccinatieplicht zou niemand daar aan meewerken. Alleen om 2G privileges te krijgen als beloning voor het prikje, zodat de samenleving eerder weer open kan, dat is acceptabel. 

Fase 1 bestaat uit producten zoals de smartphone, smartmeter, smart TV en de rest van de apparaten die aan The Internet Of Things (IOT) verbonden kunnen worden. Alexia, Siri en chatbots die automatisch mensen te woord staan op internetsites. Minirobots en drones. Het woord smart is belangrijk in deze, zo heeft u vast wel eens gehoord van de smart city.

Fase 2 Artificial General Intelligence

Dit zijn robots die al een beetje op ons beginnen te lijken, met Deep Learning Software. De robots beschikken over vrij denken, hebben een eigen wil en behoeften. Daarnaast zijn er emoties aanwezig en andere trekjes die de mens eigen zijn zoals lust, hebzucht, boosheid, haat, jalousie trots en hebben de robots een ego. 

Deep Learning In 5 Minutes | What Is Deep Learning? | Deep Learning Explained Simply | Simplilearn – YouTube

In de video komt de bottleneck van deep learning aan het licht. Data en het verwerken daarvan. Onze huidige computers zijn niet toereikend.

De kwantumcomputer of supercomputer.

Gerdie Rose wil graag een machine bouwen die op ons lijkt en heeft een kwantumcomputer tot zijn beschikking. De video komt uit 2015.

Geordie Rose | Quantum Computing: Artificial Intelligence Is Here – YouTube

GEORDIE ROSE Co-Founder & CEO. Geordie founded D­-Wave, the world’s first quantum computing company, and was the CEO of Kindred, the world’s first robotics company to use reinforcement learning in a production environment

Belangrijke spelers zijn:

Boston Dynamics, door Google van de hand gedaan.

https://www.bostondynamics.com/

Robot als Soldaat

Robot die een parkoers aflegt

Hanson Robotics is de eigenaar van Sofia

https://www.hansonrobotics.com/

Robot Sophia speaks at Saudi Arabia’s Future Investment Initiative – YouTube

Mocht u niet geloven in de vervanging van de mensheid, dan bent u een goede voor de overheid en hun meesters. De reden voor de Great Reset is dat het schaapachtige gedeelte van de mensheid niet meer nodig is, wij dus. Gevaccineerd of niet, wij allemaal.

De mensheid wordt gefaseerd uitgevoerd. Niet het schaapachtige gedeelte, iedereen. In de ogen van de elite zijn wij de schapen. 

Het enige verschil tussen Mark, Hugo en de andere communistische politici is dat hun nog geloven dat er een plekje voor ze is gereserveerd. Dit geldt ook voor de andere figuren die bijdragen aan transhumanisatie, CEO’s, dokters, artsen en andere verdachten in de Covid-19 plandemie. De vraag is echter in hoeverre er bewustzijn is.  De elite wil de wereld voor zichzelf. Er zullen altijd slaven nodig zijn om hun te bedienen. Alleen die schapen hebben zich geëvolueerd of beter gezegd: Geüpdate.

Mensen zoals Hugo en Mark zal het lachen straks snel vergaan wanneer hun zich realiseren toch niet bij de club te horen. Veel van dit verhaal heeft overeenkomsten met de bijbel. Het verhaal van The Mark of the Beast blijkt toch een zegen te zijn. Het grote verschil tussen de Elite en ons, de 99%, is kennis. Kennis over wat wel of niet waar is. Kennis over wie wij zijn, wat ons doel hier op aarde is en waar wij vandaan komen. 

Heel kort door de bocht blijkt uit het Bijbelse verhaal dat mensen met The Mark niet meer naar de hemel kunnen. Wie zich niet committeert aan The Mark zal hier op aarde worden uitgesloten van de economisch handelingen, kopen en verkopen. Zoals nu met 2G al is gebeurt. The Mark krijgt men op het voorhoofd (symbolisch voor de gedachtegang), of de rechterhand (symbolisch voor het doen en laten) De overeenkomst met voor altijd verbonden zijn aan de aarde is hetgeen wat belangrijk is. 

A.I. de robots die de vervanging van de mens mogelijk maken

”The God who made the world and everything in it, being Lord of heaven and earth, doe not live in temples made by man” Acts 17:24

De kerken over de hele wereld zijn geïnfiltreerd door de Elite & Co, dit verklaard al de verhalen van kindermisbruik door smeerlappen die zogenaamd uit God’s naam spreken. De schandalen hebben ons doen afkeren van God. De samenleving die wij nu kennen is ook van God los, alleen is dat heel bewust uitgespeeld. 

‘For God so loved the world, that he gave His only Son, That whoever believes in Him should not perish but have ethernal life’. John 3.16

Alleen hier wordt niet bedoeld dat wie er in Jesus Christus gelooft voor altijd op aarde het eeuwige leven heeft. Voor mensen met een christelijk geloof is dat de hemel. Voor mensen met een ander geloof is dat een ander mooie plek. Alleen nooit de aarde. 

Google, Bill Gates en de Elite denken dat ze God zijn. En de hemel is Virtueel. Ze willen uw Ziel. 

Wie zijn wij?

Geen idee. Maar wij zijn meer dan onze gedachten, want als ik niet denk dan ben ik nog steeds. Wij zijn meer dan onze emoties want ook al voel ik niks dan leef ik nog steeds. 

Onze 3 hersenen de Neo-cortex, het limbisch systeem en de hagedis hebben allemaal hun eigen taak. De hagedis kijkt naar drie dingen. Kan ik het eten, moet ik het vermoorden of kan ik er de liefde mee bedrijven. 

Het limbisch systeem zorgt voor de emoties waardoor wij actie ondernemen  de neo-cortex voorziet het geheel van commentaar. Maar als ik dood ga is dat systeem er nog steeds. Niemand heeft mij ooit nog kunnen uitleggen wat bewustzijn is. Of de geest. 

Waar gaan wij heen?

Ja dat weet ik ook niet, maar in elk geval niet naar de meta-verse van Mark Zuckerberg of een server van Google. En daarom draag ik geen mondkapje, laat ik mij niet vaccineren met gentherapie en verzet ik mij met hand en tand. Ik ga liever vechtend ten onder dan dat ik voor altijd in de virtuele aarde blijf.  

Waar komen wij vandaan?

Nope. 

Dolly het schaap (de ironie)

Tuurlijk, daarna was het genoeg en is het klonen gestopt

Software dat zichzelf schrijft en van updates voorziet 

Fase 3 Self learning A.I. of Artificial Super Intelligence 

Een platform van een supercomputer dat bestaat uit verschillende lagen en verbonden is met Artificial Super Intelligence. Via de digitale A.I. hersenen staan alle Robots/ of hybride mensen met elkaar in verbinding voor zowel uploaden als downloaden. 

Hoe meer data de A.I. hersenen krijgen, des te geavanceerder de Robots worden. Het doel van dit moment is dat de Robots leren van de mens. Wanneer alle data is geëxtraheerd kan de mens dan eindelijk worden afgeschreven. 

De biometrische data is interessant. Met biometrische gegevens worden gegevens over unieke lichaamskenmerken bedoeld. Biometrische data bestaat onder anderen uit:

  • Geichtsherkenning
  • Stemherkenning 
  • Detectie van vitale organen 
  •  Monitoren van de huid

In principe alles waar de mens uit bestaat kan door de A.I. hersenen worden uitgelezen via algoritmes zoals Google al jaren toepast in de zoekmachine, alleen dan geavanceerder. Daarnaast wordt informatie over ons uitgelezen via:

  • Internetsites (zoekgeschiedenis, Internetprofiel e.d.)
  • Video’s
  • Blogs 
  • Comment secties 

 De smartphone is een van de grootste data verzamelaars. Hoeveel camera’s heeft u op uw telefoon? Denkt u nu echt dat die allemaal uitstaan? Of bestaat de mogelijkheid dat A.I. met u meekijkt? Alles met het woord smart is A.I.

Wat dacht u van smartwatches en alle andere track en trace apps die wij vrijwillig op onze apparaten hebben geïnstalleerd. Ooit de gebruikers overeenkomst gelezen? Waarvoor hebben wij deze apps allemaal gemachtigd? Contacten, camera, microfoon, galerij. Wij hebben toestemming gegeven voor het gebruik van onze data. 

Maar het houd niet op. De technologie die in gebruik is gaat ons voorstellingsvermogen te boven. Het zenuwstelsel, de stappen teller, zelfs hoe u loopt. We hebben het hier over hartslag en zelfs de menstruatiecyclus dat al dan niet vrijwillig naar de A.I hersenen kan worden geüpload. Valt het kwartje al? We worden gekloond door A.I.

De meeste gevaccineerde mensen die ik heb gesproken, of eigenlijk allemaal, en dus meedoen met een medisch experiment, hebben niet eens de bijsluiter gelezen. Zo gaan die dingen.

De relatie tussen Optogenetics (uv 365nm/LED straatlampen), Radiogenetics, electromagnetics/ electromagneto genetics, Magneto genetics en 5G zullen in het blog over 5G worden besproken.

Waarom heeft nooit iemand dit ons verteld?

Dan kent u Elon Musk of Stephen Hawking niet. 

Musk “AI is a fundamental risk to the existence of human civilization, in a way that car accidents, airplane crashes, faulty drugs, or bad food were not.” Musk, along with Stephen Hawking and many other luminaries, has already warned that AI could be a major threat to us all.

Joe Rogan en Elon Musk:

Elon Musk “I tried to warn them” The Danger of AI – YouTube

Stephen Hawkins: ‘worst event in the history of our civilization’

Wat denkt u er van doketr?

Dr. CARRIE MADEJ

Dr. Carrie Madej is originally from Dearborn, Michigan and received her medical degree from Kansas City University of Medical Biosciences in 2001. She then completed her traditional internship at the The Medical Center in Columbus, Georgia and internal medicine residency at Mercer University in Macon Georgia. 

Dr. Madej served as a private clinician and medical director of clinics in Georgia until 2015. Dr. Madej also served as an attending physician for the Pennsylvania College of Osteopathic Medicine – Georgia Campus, where she mentored students in clinical applications of internal medicine for 8 years. She has served as a public speaker and was featured in the documentary, “The Marketing of Madness” about the overuse of prescription psychotropic medicines.

Dr. Madej now dedicates her time educating others on vaccines, nanotechnology, and human rights via multiple platforms and speaking engagements

Website van Dr. Carrie Madej

Dr. Carrie Madej – Website

De video met parasieten en nanobots onder de microscoop:

Dr. Carrie Madej’s Latest BOMBSHELL Revelations: “The FRANKENSTEIN CODE – These Are NOT Vaccines!” (bitchute.com)

Dr Carrie Madej in samenwerking met www.stopworldcontrol.com

WARNING FOR HUMANITY / Covid-19 vaccine & transhumanism / by Dr Carrie Madej (bitchute.com)

De vaccinaties tegen Covid-19 bestaan uit mRNA oftewel messenger ribonucleic acid. Het molecuul dat rechtsreeks in verbinding staat met ons DNA.

De genetische code die ons mens maakt. De kleinste afwijking hierin kan leiden tot ernstige zieken en syndromen. Het verhaal  is naar buiten gekomen dat het mRNA, dat in het nep vaccin zit, wel degelijk het DNA van de mens kan beïnvloeden, zoals als eerder misleiden is tegengesproken door onze overheid en gezondheidsdiensten. Het is zelfs 1 van de doelen om het mogelijk te maken om mensen te pattenteren.  

De definitie van het mens zijn zal in de aankomende jaren verandert worden. We kunnen de gevaccineerde beter omschrijven als hybride, half mens, half robot. Met de start van Covid-19 is de hybridisatie van mens en A.I. ingang gezet. De elite en technocraten hebben via BigTech besloten het lot van de mensheid in eigen handen te nemen.

Door nanobots in het menselijk lichaam te injecteren om een superbrein te voeden. Een A.I. super brein. Silicone valley denkt dat de mens bestaat uit herinneringen en dromen. De herinneringen en dromen kunnen dan via de kwantumcomputer gedownload worden naar een avatar en u leeft voor eeuwig, op aarde. Daarnaast zullen de gedachten in de supercomputer op worden geslagen. 

Hoe kan dit voor 2030 bereikt worden? Nou, ze zijn al een tijdje bezig.

DARPA, de geheime militaire organisatie van Amerika heeft hydrogel ‘ontworpen’. Hydrogel wordt opgenomen door het lichaam en kan zowel met de herenen als het zenuwstelsel samen smelten. De hydrogel wordt ingespoten via de ‘vaccinatie’ en staat op het internet bekend als Black Goo. 

DARPA is leuk om zelf eens wat onderzoek naar te doen net als de term ‘hive mind’. Het is wanneer de neo-cortex in verbinding staat met de supercomputer. Als wij mensen in een groep iets moeten leren dan doen wij dat individueel. Met A.I. is het zo dat 1 robot iets leert en vervolgens upload naar het superbrein zodat alle andere robots het vanuit daar kunnen downloaden. Dus als een robot in Australië leert vissen dan kan een robot in Nederland het zelfde kunstje.  

Hive Minds – YouTube

 

De Amerikaanse rechter heeft geoordeeld dat het onmogelijk is om een mens te pattenteren omdat wij uit de natuur komen. Echter wanneer er een synthetisch gen/ genoom in ons is gesynthetiseerd, dan mag het wel. 

Wanneer het geïnjecteerde ‘vaccin’ in de mens wordt opgenomen en het DNA verandert dan komt u niet meer uit de natuur maar bent u ‘gemaakt’ en te patenteren. Dit is ook met ons voedsel gebeurt. Monsanto is hierin de god.

Monsanto: een omstreden grootmacht | Nieuwsuur

https://nos.nl/l/2141661

Monsanto heeft bijvoorbeeld het patent op een broccoli met een langere steel, die het oogsten makkelijker maakt. Anderen die de zaden willen gebruiken, moeten betalen voor een licentie.

Goed stuk van de NOS. Zo ben ik, als het goed is zeg ik het ook. 

 

Evolutie zonder ons

https://www.jaytuck.com/

Wanneer u op de onderstaande link klikt kunt u luisteren naar de de auteur van het boek evolutie zonder ons. 

Artificial Intelligence: it will kill us | Jay Tuck | TEDxHamburgSalon

Het plan is de mensheid te vangen in een digitale wereld. The Meta verse van Facebook is het topje van de ijsberg.

Technologie heeft het punt bereik waar het de mens alleen nog afleid van de echte realiteit Dit heeft gevolgen voor privacy, autonomie en uiteindelijk onze levenstandaard en vrijheid.

Tuurlijk klinkt het mooi, virtueel vergaderen enzo, facebook is dan ook een marketingmachine. You will own nothing and be happy. Misschien heeft u straks alleen nog digitale bezittingen, als de agenten dat toelaten

Prince in '99

Bil Gates, Anthony Fauci, Klaus Swaab zijn de grootste criminelen uit de geschiedenis van de mensheid. Het WEF, Bill & Melinda Gates Foundation, Council of Foreign relations en andere internationale organisaties en NGO’s. Ze hebben prachtige websites en doelen die de mensheid dienen maar eigenlijk zijn hun anti-humaan en is er iets in gang gezet wat niet meer te stoppen is. Het klonen van mensen is in volle gang. Elke dag wordt de computer voorzien van meer data. Eigenlijk is de kogel al door de kerk.

It’s done we are to late

Met andere mensen praten of uw mening delen heeft geen zin. Dit is voor ons besloten. De enige keuze die nog rest is om voor altijd op een server te gaan wonen in de virtuele aarde of uw geluk te beproeven in het hiernamaals. Tenzij iemand de stekker uit de supercomputer weet te trekken.

Links die mogelijk intressant zijn:

What is Transhumanism? (rumble.com)

Black Goo – Programmable Matter (rumble.com)

Search Results for “transhumanism” – David Icke

Promotiefilmpje van dit blog

END GAME THE FINAL SOLUTION VOOR DE MENSHEID: TRANSHUMANISATIE

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x