Chemtrails & Geo-Enginering Hoelang laat Nederland zich nog op de kop spugen?

De lucht boven Nederland is beroemd en berucht. 

Tegenwoordig zijn er geen beroemde schilders meer die de lucht boven Nederland portretteren. Het gaat vandaag de dag over CO2 en Stikstof. Er is zogenaamd te veel van in de lucht en onder het mom van de klimaatsverandering zijn deze twee chemische stoffen berucht.

We mogen nog maar 100 op de snelweg, de boeren worden uitgekocht en het kost miljarden om het klimaat te redden. Alles is elektrisch geworden en er staan overal windmolens. Wie wil er eigenlijk een windmolen in zijn achtertuin?

Wij hebben allemaal op school geleerd dat de belangrijkste functie van een boom fotosynthese is. Een boom eet CO2 en maakt daar zuurstof van, wat wij dan weer lekker vinden. Kijk hier de uitzending van school tv nog een keer.

Eigenlijk als wij klimaatverandering tegen zouden willen gaan dan moeten er meer bomen worden geplant. Op die manier zal de hoeveelheid CO2 snel verminderen, als dat een probleem zou zijn. CO2 en Stikstof worden misbruikt om snode plannen van het kabinet door te voeren. 

Maar dat is niet de enige leugen die ons is verteld, er hangt nog meer in de lucht. Barium, Cadmium, Aluminium, Titanium, Strontium en Lithium. Chemtrails om het samen te vatten.

Deze chemicaliën zijn in gebruik voor geo-enginering en maken ons ziek. Doordat er zware metalen in de lucht hangen lukt het de zon ook niet meer om goed te schijnen. Naast het gebrek aan vitamine D door het blokkeren van de zon hebben de zware metalen ernstige gevolgen voor de lange termijn zoals Alzheimer en Parkinson en hoofdpijn natuurlijk. 

Hier wordt geo-enginering uitgelegd in een animatiefilm. Let vooral op de methode die wordt toegepast om de chemicaliën in de lucht te verspreiden

Geoengineering: A Horrible Idea We Might Have to Do

Media manipulatie klimaatverandering

Op de about pagina van Judith Curry’s website staat haar CV.

De rol van de mainstraem media is ook opvallend. 

Hier kunt u een speech van Greta bekijken, met een knipoogje naar Build Back Better.

Greta Thunberg mocks world leaders in ‘blah, blah, blah’ speech

het onomstotelijke bewijs van geo-enginering

Dane Wigington

”The purpose of this channel is to allow the continued growth of our group that we might be ever more effective in the fight against global climate engineering.

With this channel we will continue the effort to make critical and credible data available, data that keeps us all on solid ground and moving forward toward our goal.

Time is not on our side, so all of us need to engage in this critical cause in order to bring geoengineering to light and to a halt. This is the battle that must be won or all is lost”.

Dane Wigington is een verzetsheld die het ontkennen van Chemtrails niet langer mogelijk maakt. Tijdens korte filmpjes op zijn YouTube kanaal roept hij iedereen op wakker te worden. Het is crimineel, ze spugen de hele wereld met chemicaliën op de kop. Bah!

Voor iedereen die niet is overtuigd kan ik u een hele uitgebreide documentaire aanraden:

The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary

Het smeekbeden van Dane Wigington is goed te horen in de audio het filmpje dat op youtube staat

Undeniable Footage Of Jet Aircraft Spraying ( Dane Wigington GeoengineeringWatch.org ) – YouTube

Dit is zijn website

De Geoengineering Watch | Exposing the climate engineering cover-up

Wakker Worden mensen, ze zijn aanvallen met chemische-wapens aan het uitvoeren!

Weet u nog wat onze bomen en platen nodig hebben voor fotosynthese? Maar als de CO2 uit de lucht wordt gezogen hoe kunnen de bomen dan nog eten? En als de bomen geen zuurstof meer maken, is dat geen probleem voor ons? Het klimaatverhaal is 1 grote leugen. 

Passagiers vliegtuigen worden omgebouwd tot vechtmachines. Als Bashar al-Assad de president van Syrië weer eens een chemische aanval uitvoert, dan schreeuwen wij moord en brand.

Waarom maakt niemand zich er dan druk over wanner wij hier in Nederland gebombardeerd worden? 

 

Het Bombardement Op Rotterdam YouTube kanaal is de opmaat voor het maken van redmatrix.nl 

Op zaterdag 16-10-’21 is in de namiddag een aanval met chemische middelen op Rotterdam vastgelegd. Verschillend vliegtuigen verspreiden boven Rotterdam Zuid rookwolken en creëren sluierbewolking. Het zijn behoorlijk wat Vliegtuigen die Nep Wolken maken. Het Lukt de Zon niet meer om Goed te Schijnen! Mensen zitten lekker van de zon te genieten en de was hangt te drogen. De zon voelt opeens helemaal koud en wordt geblokkeerd door de Nep Wolken. Er valt een schaduw over de wijk heen. Niemand heeft het nog door. Deze Bommen vallen stil!

 Bombardement Op Rotterdam!

  • Wat zit er in de Nep Wolken?
  • Hoe vaak wordt dit over ons heen gespoten?
  • Wie doet zoiets?
  • Waar gebeurt dit nog meer?
  • Hoelang is dit al aan de gang?
  • Waarom?

Alleen samen kunnen wij dit stoppen! Die vliegtuigen komen ook over de Kuip, Feyenoord en de omstreken. Waar is het Legioen? Sterker door Strijd! Hoelang laten wij ons nog op de Kop Spugen? Het Bombardement op Rotterdam! Wordt wakker Rotterdam!! Alle Rotterdammerts Deel dit onder de Kameraden. Het is tijd om Hand in Hand te staan, Geen Woorden maar Daden! 

Als Rotterdam in Oorlog is, en wij worden aangevallen, wat zal U dan doen? 

  •  

In de Nepwolken zitten zware metalen en andere chemische troep. Dit wordt al tijden over ons heen gespoten en steeds frequenter. Wanner de lucht op dit moment in Rotterdam opklaart komen de omgebouwde passagiersvliegtuigen al snel weer in het vizier.

Aangezien dit over de hele wereld gebeurt, zou het de NWO kunnen zijn die hier achter zit. Dit is al jaren en jaren aan de gang en heeft als de doel de mens te vernietigen door het klimaat te manipuleren. 

Wordt Wakker Nederland, Kijk Omhoog! 

Hoelang laten wij ons hier in Nederlander nog op de kop spugen?

Praat erover, deel de video’s. Het hele internet staat vol met Chemtrails. Er zijn kanalen, Facebook pagina’s en website’s van Nederlandse organisaties en bezorgde burgers die willen dat dit stopt. 

Het Houdt Niet Op, Niet Vanzelf!

5 2 votes
Article Rating
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Timmermans: vechten om water en eten kan lot kleinkinderen zijn – redmatrix.nl
December 2, 2021 4:17 pm

[…] Chemtrails & Geo-Enginering Hoelang laat Nederland zich nog op de kop spugen? […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x