Onze Rechtstaat in de Uitverkoop!

Tuurlijk de QR-code is er om Corona te bestrijden en dankzij de technologie kunnen wij ‘allemaal’ weer veilig en gezellig uit eten. Er bereiken ons echter steeds meer beelden en berichten die onze donkerste vermoeden doen laten uitkomen. 

Een oplettende Nederlandse burger stuurt het onderstaande bericht de wereld in. De bron kunt u zelf bekijken:

https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35447_wet_gegevensverwerking_door

De ware aard van ons kabinet

De Digitale Euro is een Feit

Wordt wakker mensen. De QR code heeft niks met Corona of gezondheid te maken. Het is de opmaat voor een digitale ID waaraan straks uw volledige identiteit is gekoppeld. Ohw, en gedraagt u zich op een manier waarvan de overheid vindt dat het niet wenselijk is? Met 1 druk op de knop staat u buiten in de kou. Heeft u een elektrische auto met een boardcomputer, dan kan die ook meteen gekoppeld worden. 

De wallet, om digitale termen te gebruiken, is misschien wel 1 van de punten die het meest verstikkend is. Het sociaal kredietsysteem klopt op onze deur. Heeft u ooit iemand horen zeggen: ‘You will own nothing and You will be happy’. Heeft u nu echt zin om in Europees China te wonen?

Misschien denkt u er niet over na en wilt u gewoon leven. Maar hoe ziet uw leven er straks uit wanneer al uw gegevens en niet ‘alleen maar’ uw vaccinatiestatus in de QR-code is verwerkt? Over de hele wereld zingen mensen het zelfde liedje: ‘No Greenpas, No Digital ID, No Great Reset’. Het houdt niet op, niet vanzelf. Wij kunnen nu nog wat doen. 

David Icke verteld ons het echte verhaal over de toekomst van geld 

David Icke is de enige verzetsheld die stiekem een beetje blij is met de actuele gebeurtenissen. Het is ook niet zo gek wanneer je 30 jaar belachelijk wordt gemaakt, als gek en complotdenker bent weggezet. Zo veel waar hij de wereld voor heeft willen behoeden is nu werkelijkheid aan het worden. En nog steeds willen mensen het niet zien. 

De website van David Icke is dan ook een MUST om eens rustig te bekijken. Elke week upload David een nieuwe podcast onder de naam Dot Connector. De video waarin u kunt ontdekken wat het plan is voor ons geld kunt u in de onderstaande link bekijken:

The World’s Hidden Truth | YOU WON’T BELIEVE WHAT THEY ARE DOING [ HIDDEN TRUTH ] – YouTube

In de volgende video van het YouTube kanaal Chico Crypto met Tyler Swope een korte uitleg over het digitale ID en hoe de vork in de steel zit. 

Het verhaal over de digitale wallet en ID kan u niet zoveel schelen? In de video is ook een kat te zien die aan het snowboarden is. Klik op de onderstaande link om het te zien:

WARNING! Digital IDs Will Be Forced On YOU SOON! Why!? – YouTube

Ook heeft ID2020 zijn eigen website: https://id2020.org/

Digital Health ID RFP is 1 van hun projecten. Onze vriend op de foto geeft het goede voorbeeld.

Er is ontzettend veel informatie over te vinden. 

Zelf Zoeken!

No RFID Chips 

Wat is uw mening?

Het sociale kredietsysteem met een digitale euro, iets voor u? 

Geef uw mening, Praat met anderen, doorzie het plan!

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x