Het Forum voor Democratie is Corrupt. Thierry is de herder van schapen die denken dat ze wakker zijn.

De enige vraag die belangrijk is:

Worden wij, Nederlanders, uit elkaar gespeeld of bij elkaar gebracht?

”Als het Debat over 2G gaat, waarom is het gespreksonderwerp dan de 2e Wereldoorlog”?

Het Motto: List en Bedrog, Afleiding, Verdeel en Heers!

Het Forum voor Democratie zorgt voor de Afleiding

Waarom sleept het FvD de 2e Wereldoorlog het Debat in? Terwijl er zoveel goed Argumenten zijn om het Narratief van de overheid te Breken. 

Corona is nog niet geïsoleerd en staat onterecht op de A-lijst van levensbedreigende ziekten . De PCR is geen diagnostiek maar een methode en kan dus niet worden gebruikt voor het aantonen van besmettingen. De onderbouwing van de vaccins, waarop de FDA en EMA die hebben goedgekeurd, laten geen significant verschil zien tussen de onderzochte groepen in bescherming tegen ‘corona’. Cijfers, statistieken en de modellen van het RIVM. 

Het lukt forum maar niet om deze punten op een fatsoenlijke manier over te brengen. In plaats daarvan is er bewust of onbewust gekozen voor een strategie om mensen tegen hun in het harnas te jagen. Dit splits de samenleving en geeft tegenstanders munitie om te vuren. Het debat gaat immers niet meer over 2G of de Corona maatregelen maar of het wel of niet terecht is om de vergelijking met de 2e wereldoorlog te maken. 

Waarom nog debatteren als de modellen van het RIVM niet openbaar zijn? Waarom nog debatteren als de studies van Pfizer staatsgeheim zijn? Waarom nog in discussie gaan met de communistische partijen, die Nederlanders aan de duivel hebben verkocht? 

Het doel is het wakker maken van vrienden en familieleden, niet hun op de kast jagen. Daarom laat ik vergelijkingen die ongepast zijn weg, omdat ik weet dat het averechts werkt. Als het doel van Forum oprecht zou zijn, waarom dan vergelijkingen kiezen die zoveel verdeling oproepen in de samenleving?

Het doel van het FvD zou moeten zijn het inzichtelijk maken van de grootste leugen die de wereld ooit verteld is. Niet de samenleving splitsen en zorgen voor afleiding zodat die vatbaar is voor verdeel & heers. Als het doel van Forum voor Democratie oprecht zou zijn, waarom dan vergelijkingen kiezen die zoveel verdeling oproepen in de samenleving? Vergelijkingen die ongepast zijn werken averechts, let je op, Thierry!

Het is onmogelijk voor de meerderheid van Nederland om hierin mee te gaan. De PVV en Het FvD willen helemaal niet verkozen worden. 

Zorgt het FvD voor verharding en verdeling of voor eenheid en gelijkheid? Ga maar bij uzelf na.

Weet u waarom Geert Widers zijn ‘minder, minder’ uitspraak niet terug neemt?
Omdat het anders mogelijk is voor de PVV om deel te nemen aan een formatie, begrijpt u wat ik zeg? Lees het anders nog een keer. Weet u waarom Thierry Baudet het onmogelijk maakt voor zichzelf, zijn partijgenoten en volgers?

Dat Forum zichzelf buiten het debat plaatst is onkunde, onwil of een verdomd goede strategie. De filosofie schrijft voor dat de waarheid wel bekend moet zijn, dit gaat terug naar de Franse Revolutie. Inhoudelijk heeft het forum ook gelijk.  Alleen dit is politiek. In de politiek maakt het niet uit of je gelijkt hebt. Het gaat om de beeldvorming en of je mensen een goed gevoel kan geven. Dat mensen zich met een partij kunnen identificeren. 

In het algemeen laat het Fvd zich (te) makkelijk in een hoekje plaatsen, wil je dan wel het land dan wel verenigen, bevrijden van het partijkartel en de leugen ontmaskeren? Bij het FVD zou men kunnen weten dat de (staats)media en de communistische partijen het slim uitspelen, ze hebben dan wel verwerpelijke plannen en motieven, alleen politiek bedrijven dat kunnen ze wel.

De enige vraag die belangrijk is: worden wij, Nederlanders, uit elkaar gespeeld of bij elkaar gebracht?

In dat kader steun is het steunen van het FvD het overwegen waard. En de judascoalitie krijgt op die manier een hele andere betekenis. 

  • Isolatie virus;
  • Virus op de A-lijst van meest dodelijke ziekten, wat de maatregelen rechtvaardigt;
  • PCR methodiek, welke niet kan worden gebruikt voor diagnostiek;
  • Review van vaccins bij EMA en FDA en het inzichtelijk maken van vaccinatieschade, risico’s en langetermijn effecten; 
  • Er zijn bewezen effectieve behandel methoden voor Corona, zoals HCQ, die zijn onder het tapijt geveegd omdat anders een experimentele ‘vaccinatie’ niet is toegestaan.
  • RIVM Modellen, cijfers en statistieken (Waarom steunt de oppositie, Kuzu van DENK, niet als hij met andere cijfers en bronnen komt? Zoals die van het amerikaanse RIVM, het CDC?)
  • Zichtbaar maken wat wordt gecensureerd
  • Thats all, terug naar de basis. Meer is niet nodig om het officiële narratief te breken. Een beetje tactisch uitgespeeld en mooi verwoord zodat het voor de meerderheid van Nederland ook MOGELIJK is om met het FvD mee te gaan.

Wat is uw mening?

Worden wij, Nederlanders, uit elkaar gespeeld of bij elkaar gebracht?

Geef uw mening, Praat met anderen, doorzie de Leugen!

Gideon van Meijer slaat dan toch de juiste toon aan!

Forum voor Democratie Slaat de Juiste Toon aan!

Toegevoed op 26-11-20121

3.3 3 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x