De WHO Regeert Nederland via een Pandemie en Schiet op Rotterdammers

Georganiseerde Rellen in Rotterdam

Het 2G beleid heeft in Rotterdam een nieuwe betekenis gekregen: Geen Genade!

We hebben allemaal de Rellen in Rotterdam kunnen zien. Dit heeft niks met Demonstreren te maken. Hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen? In dit artikel wordt de waarheid zichtbaar gemaakt. Er is tijdens de rellen een jongen van 17 neergeschoten door de Europese Politie. Wist iemand dat die aanwezig zouden zijn?  

‘Orde Stichten Wanneer er Wanorde Dreigt’ 

De Europese Politie

De EU landen Wisselen Onderling Agenten uit zodat het voor Buitenlandse Agenten Makkelijker is om op Nederlanders te Schieten

 

 

Het ANP komt met de volgende berichtgeving

De rellen in Rotterdam liepen gisteravond zodanig uit de hand dat de politie gericht heeft geschoten op de relschoppers. Dat de politie gericht schiet, komt maar weinig voor, zegt politiewetenschapper Jaap Timmer. Hij legt uit in welke situaties er geschoten mag worden.

Wat precies de aanleiding was voor de politie om te schieten is nog niet bekend. De Rotterdamse politie laat weten dat agenten zich zodanig in het nauw gedreven voelden dat ze moesten schieten.

Noodweer

Dat is één van de situaties waarin de politie mag schieten, zegt Jaap Timmer tegen RTL Nieuws. “Van agenten verwachten we bij rellen dat ze optreden. Als ze daarbij ernstig in gevaar komen, mogen ze zich verdedigen. Noodweer wordt dat genoemd.”

 

het verhaal ligt echter toch iets genuanceerder

‘De rellen in Rotterdam leiden alleen maar tot afkeur van Protesten bij het grote publiek’, En dat moet juist precies Niet’ 

Op het Youtube Channel van De Gulden Middenweg is de analyse iets genuanceerder. Er is toch wel met verbazing gekeken naar de gebeurtenissen die tijdens de rellen zijn geconstateerd. De voorlopige analyse die is uitgevoerd bevat schokkende constateringen. 

Er waren verschillende groepen aan het protesteren. Tegen onder anderen het 2G beleid en de lockdowns. De spanning steeg en de gemoederen liepen op. De Politie begon met busjes over de Coolsingel heen te rijden, een trigger voor het geweld dat vervolgens los zou barsten. Een ravage als resultaat.

Zonder dat er enige aanleiding voor was lagen er stapels met gebroken stenen in de buurt van de Coolsingel, die voor de relschoppers handig van pas kwamen. Zijn hier Romeo’s in het spel? De politie greep keihard in. Niet alleen zijn er waarschuwingsschoten gelost maar is er ook gericht geschoten, uit noodweer? De 17 jarige jongen stond waarschijnlijk gewoon te filmen. In het filmpje wordt geclaimd dat de agressieve demonstranten daar stonden te protesteren tegen het vuurwerk verbod. Of ze daar nu op aanwijzing stonden van ANTIFA en George Soros of tegen het vuurwerkverbod. Punten voor de bevrijding van Nederland zijn er in elk geval niet gescoord.  

De WHO is op basis van afgesloten verdragen tijdens een pandemie de baas in Nederland. Verantwoordelijk voor vaccinaties, lockdowns, mondmaskers en de QR-Code. Het WHO verteld Mark en Hugo, via het OMT, precies wat ze moeten doen. Daarom doen alle landen over de hele wereld ook hetzelfde. Alleen dat de Europese Politie in Rotterdam aanwezig is, hoe zit dat Aboutaleb? Moeten wij er straks achter komen dat er al een leger van de EU bestaat?

Kijk de analyse zelf: https://youtu.be/RiO-SXz033Q

www.deguldenmiddenweg.eu

‘De Stenen Lagen Al Klaar’ 

De Beelden van de neergeschoten jongen staan online

Op bitchute.com een verslaglegging van de Rellen in Rotterdam:

ROTTERDAM 19 NOVEMBER 2021 (bitchute.com)

https://www.bitchute.com/video/nUuwVmRcJsLQ/

Hieronder twee video’s waarin de neergeschoten jongen van 17 is te zien tijdens het incident:

Amir Youssef (17) neergeschoten door politie – Rotterdam 19/11/21 – YouTube

Rellen #Rotterdam 19 11 2021 Youtube

Was hier sprake van noodweer? 

Dokker United heeft het NAkijken

Voor onze Overheid, Het WHO, een geslaagde avond 

Het WHO geeft niet zoveel om de gemiddelde Nederlander, of onze gebouwen en steden. Als hun de orde moeten herstellen om deze ‘pandemie’ te bestrijden dan doen ze dat, graag zelfs! Alles past precies weer in hun straatje, er werd al over gepraat om andere demonstraties te verbieden. Daarnaast is de toon gezet. Dokkers United is tijdens de berichtgeving in verschillende media ook genoemd. Aangenaam zou een meerderheid van Nederland hebben gedacht. Ik noem het vakkundig om zeep geholpen. Of goed gepositioneerd en ziet ANTIFA in Nederland er zo uit? Zeg u het maar. 

Ook in belgie is antifa bezig de demonstraties te sabboteren

Kijk de rapportage op Bitchute.com over de Belgische Romeo’s, ANTIFA en de Europese Politie. Bedankt Gertjan01 voor de compilaties.  

BRUSSEL 21-11-2021 THE REVOLUTION IS STARTED ! (bitchute.com)

 

Zou het echt zo zijn dat onze overheid de rellen heeft georganiseerd? En wie is nu eigenlijk de baas in Nederland?

Bill Gates of Mark Rutte? En hebben wij nog iets in te brengen? Praat er over, deel je mening. Niet alles is wat het lijkt. 

 

4.5 2 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x