Begin Nooit aan Massa-Vaccinatie Tijdens een Pandemie

Geert vanden Bossche waarschuwde ons al vanaf het begin van deze Pandemie. Hij heeft verschillende interviews gegeven en zet zijn carrière op het spel om ons te redden van een Ramp.

Bent u gevaccineerd? Lees dan alstublieft dit artikel helemaal door. Voor wie dat niet wil, delen wij alvast de link van dokters en artsen die zich hebben gedistantieerd van het beleid van de overheid ten aanzien van Covid-19. Stichting Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl) In dit artikel worden mogelijkheden en risico’s besproken. 

De vaccinaties zijn het verkeerde wapen in de oorlog tegen Covid-19

Profylactisch vaccin en de Delta variant, waar maakt Geert zich zo druk over?

Een profylactisch vaccin is een geneesmiddel ter voorkoming van een ziekte of ziek worden. Vaccins moet in de regel niet worden toegediend wanneer er sprake is van hoge infectiedruk, zoals tijdens een pandemie. Een vaccin kan heel goed gebruikt worden ter voorkoming van erg besmettelijke ziekten zoals de mazelen. 

Vanden Bossche legt uit dat tijdens een pandemie er grote kans is om een virus op te lopen. En benadrukt dat het gekozen moment om te beginnen met massa-vaccinatie zeer ongelukkig is. De vaccinatie beïnvloed het immuunsysteem op een moment dat het al onder druk staat. Wanneer een immuunsysteem het ingespoten vaccin aan het verwerken is en vervolgens geconfronteerd wordt met de echte ziekte, is de kans zeer groot dat het virus weet te muteren. 

”Het gevaar zit hem in het oplopen van de natuurlijke infectie nadat de 1e dosis van het vaccin is toegediend”.

Dit is hoe massa-vaccinatie de Delta variant heeft veroorzaakt. Mocht het vaccin de transmissie van het virus stoppen, zouden varianten van het coronavirus minder snel zijn ontstaan. De Covid vaccins stoppen echter overdracht van het virus niet. Geert vanden Bossche is van mening dat vaccins prima zijn, alleen maakt hij zich ernstige zorgen over de massale toediening aan gezonde mensen. De gevolgen waar hij over spreekt zijn moeilijk te bevatten. 

Het verschil met inentingen tegen de mazelen is dat kinderen 1 voor 1 ongeveer 12 maanden na de geboorte worden ingeënt. Dit is een heel klein percentage van de totale bevolking en daardoor geen massa-vaccinatie. Omdat bijna alle kinderen in Nederland worden ingeënt kan het virus zich hier niet verspreiden. 

Onderstaand interview afgenomen door Dr. Philip McMillan op 06-03-2021. In dit interview bespreken de wetenschappers de risico’s van het vaccin en het massaal inenten van gezonde mensen. 

Bekijk het interview hier:  https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc

Het interview met Del Bigtree van thehighwire.com is meer recent en staat onder aan deze pagina.

Immuniseren met het Covid vaccine is het zelfde als software installeren, alleen specifieke antilichamen blijven in het lichaam wanneer die eenmaal zijn geïnstalleerd en kunnen niet meer worden verwijderd. 

Specifieke Antilichamen vs Niet-Specifieke Antilichamen 

Niet-specifieke antilichamen bevinden zich van nature in het menselijk lichaam. Ze zijn flexibel en kunnen een scala van varianten aan. Wanneer een nieuwe variant binnen weet te dringen staan die paraat om te vechten en het immuunsysteem krijgt direct de laatste update. 

De specifieke antilichamen, verkregen door vaccinatie, zijn sterker dan niet-specifieke antilichamen waarover het lichaam dus al beschikt. Specifieke antilichamen kunnen 1 ziekte of variant bestrijden. Het lichaam is na vaccinatie met mRNA alleen nog in staat tegen de alfa variant van het Coronavirus te vechten, niet meer tegen de delta variant of welke ziekte dan ook.

Dit heet Antibody Dependent Enhancement (ADE)

Niet specifieke antilichamen

Niet-specifiek antilichamen zijn instaat om elke variant van het coronavirus te verslaan. Het afweersysteem is weergegeven aan de linker kant, de varianten van het virus aan de rechterkant.

Niet specifieke antilichamen weergegeven als 0.

De Letters A,F,T,R,L,Y,X zijn varianten van het Corona Virus. X is de alfa variant.

Niet specifieke antilichamen weergegeven als 0.

De Letters A,F,T,R,L,Y,X zijn varianten van het Corona Virus. Y is de delta variant.

Specifieke antilichamen

Specifiek antilichamen verkregen door vaccinatie kunnen alleen de alfa variant verslaan. De vaccinatie antilichamen zijn ook sterker dan niet-specifieke antilichamen en belemmeren werkzaamheden van het natuurlijke afweersysteem. 

 

Het afweersysteem aan de linkerkant is gevaccineerd en heeft nu een specifieke afweer X.  De varianten van het virus zijn zichtbaar aan de rechterkant (A,F,T,R,L,Y,X).

X is de alfa variant van het coronavirus. De specifieke antilichamen werken goed.

Y is de delta variantvan het coronavirus. De specifieke antilichamen werken niet.

 

Niet specifieke antilichamen 0, worden gedomineerd door specifieke antilichamen X

Iedereen die is gevaccineerd loop het risico op een gecompromitteerd immuunsysteem. Er zijn geen Niet-Specifieke antilichamen meer die andere varianten kunnen bestrijden. De Specifieke antilichamen verkregen door vaccinatie domineren de antilichamen die van nature aanwezig zijn.  

Dit is bij alle onderzoeken op dieren al gebleken 

Het Geert vanden Bossche Interview 

Geert vanden Bossche, pro-vaccinatie, en Del Bigtree, anti-vaccinatie, zetten hun principes opzij. Dat onderstreept de boodschap. Geert vanden Bossche waarschuwt nog 1x bij een interview op thehighwire.com  

Geert vanden Bossche laat in dit interview duidelijk weten dat de bijwerkingen van het vaccin niet eens prioriteit zijn. Waar gaat het Geert dan wel om? Waarom hebben deze tegenpolen hun principes opzij gezet? Wat kan er zo belangrijk zijn? 

Ontdek het zelf! 

TheHighwire.com

https://thehighwire.com/videos/episode-242-the-vanden-bossche-interview/

Het Interview begint op: 45.00 minuten

In Amerika is de kaart van groepsimmuniteit uit gespeeld. Daarnaast is er melding van informatie uit Israël, waar de bevolking als eerste massaal is gevaccineerd. Booster 4-Life.  

Ontdek het zelf! 

TheHighwire.com

COVID VAX CONTINUES TO FAIL – The HighWire

De Mainstream media dient een andere agenda

Immuniseren met het Covid vaccine is het zelfde als software installeren, alleen specifieke antilichamen blijven in het lichaam wanneer die eenmaal zijn geïnstalleerd en kunnen niet meer worden verwijderd. 

 

Onderstaande manipulatie in de media is gevaarlijk!

Er zijn rechtszaken tegen de FDA  aangespannen vanwege het Pfizer schandaal

 

Uit de rechtszaken die worden gevoerd over informatie en studies blijkt dat het Amerikaanse RIVM nooit heeft onderzocht of natuurlijke immuniteit een optie was in de oorlog tegen het virus. Er was al besloten om te beginnen met het plan om iedereen te vaccineren.  

klik op onderstaande link om naar de site te gaan:

Home – ICAN – Informed Consent Action Network (icandecide.org)

In het eerste deel van de aflevering op thehigwire.com spreekt een advocaat die namens ICAN (een stichting van thehighwire/ Del Bigtree) rechtszaken voert tegen het Amerikaanse RIVM.  Aaron Siri heeft verder ontdekt dat de FDA over het vrijgeven van de Pfizer data m.b.t. het goedkeuren van het Covid-19 vaccin nog 55 jaar gaat doen. 

https://thehighwire.com/videos/episode-242-the-vanden-bossche-interview/

 

Psychiater: wappies zijn dom© 123RF Psychiater: wappies zijn dom

Forensisch psychiater Heidi Kastner is een VIP in Duitsland en gespecialiseerd in domheid. En een dom mens is in haar definitie iemand die zich niets van de feiten aantrekt en ook daarmee zichzelf beschadigt.

Ze treedt in Duitsland op bij spraakmakende rechtszaken, zoals die tegen Josef Fritzl, die zijn dochter opsloot in een kelder en haar jarenlang misbruikte. Ze schrijft ook bestsellers. Haar nieuwe boek gaat over domheid.

Tegen de Suddeutsche Zeitung legt ze uit dat anti-vaxxers dom zijn en dat we niet met hen in gesprek hoeven te gaan.

“De wappies zeggen: ik zoek het heil in mezelf en niet bij anderen. Dat kan alleen als je als kluizenaar ergens volledig geïsoleerd in een grot woont. Dan ben je – op je eigen voorwaarden – verantwoordelijk voor jezelf en voor niemand anders. Maar zodra ik ingebed ben in een grotere maatschappelijke context, is deze onzin van eigen verantwoordelijkheid klinkklare nonsens.  De coronapandemie is een heel vruchtbaar gebied voor het bestuderen van domheid.

Mensen gaan op vakantie naar exotische landen en krijgen vaccinaties, die zeker bijwerkingen hebben. Niemand die nu huilt en scheldt tegen de Covid-vaccinatie heeft destijds uitgezocht wat de gevaren waren van de andere vaccinaties, die ze al lang hebben ontvangen.”

Dus tegenstander van vaccinatie zijn is dom?

“Ja, tot deze conclusie moet men komen.”

Door dat te zeggen, vergroot u de kloof die de samenleving verdeelt. Er staan ​​twee werelden tegenover elkaar, die van de vaccinatie-voorstanders en de vaccinatie-tegenstanders, die niet meer met elkaar praten.

“Dat hoeft ook niet. Dialoog heeft zin als beide partijen bereid zijn naar elkaar te luisteren. Maar dit is een combinatie van twee monologen. En een van de partijen verwart het recht op een eigen mening met het recht op eigen feiten. Het is naïef om te denken dat de dialoog iets gaat brengen. De overheid moet gewoon beslissen – op basis van de beschikbare wetenschappelijke kennis. Er zijn geen alternatieve feiten. Er zijn feiten en domme standpunten die de feiten negeren.”

Bron(nen): Suddeutsche Zeitung 

———————————————————————————————————————————————

 

Wij hebben inderdaad aangenomen dat vaccinaties veilig en effectief zijn.

”En een dom mens is in haar definitie iemand die zich niets van de feiten aantrekt en ook daarmee zichzelf beschadigt.”

De film VAXXED is een aanrader om de feiten onder ogen te komen. 

Een interview met Del Bigtree over VAXXeD en vaccinaties https://www.youtube.com/watch?v=_KrpK0rbl9w 

In dit artikel worden mogelijkheden en risico’s besproken.

Bent u gevaccineerd? Stichting Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl) Heeft zich gedistantieerd van het beleid van de overheid ten aanzien van Covid-19. Neem altijd contact op met een arts die niet is gelieerd aan de overheid of farmaceutische bedrijven. Wij hopen voor alle gevaccineerde mensen het beste en hopen dat u van gedachten bent veranderd ten opzichte van een eventuele booster. Dit vergroot de kans op schade drastisch. De hoofdreden voor het maken van deze website is dit onderwerp.

In de toekomst is een vaccinatieplicht in Nederland niet uitgesloten en wij, gevaccineerd of niet, zitten allemaal in het zelfde schuitje. 

Alleen samen kunnen wij dit stoppen, sluit u aan, help mee! Voor alle slachtoffers die dit kabinet al heeft gemaakt en nog gaat maken.  

Kijk niet weg, Praat niet goed! Koester en verdedig onze vrije democratie. Het recht op keuze vrijheid en het zijn wie men wil zijn.

Geef uw mening, Praat met anderen, Deel deze informatie onder de mensen om wie u geeft.

Doorzie de Leugen, Ken het Plan!

4.5 2 votes
Article Rating
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Moraalfilosoof: “Ongevaccineerden moeten officieel aangeven dat ze plaats op ic afstaan” – redmatrix.nl
December 2, 2021 4:22 pm
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x